11 dec Een zomers recept in de winter
Tijd voor een recept!
Aangezien het vieze weer buiten… halen wij een beetje Italië in huis☀️
Kabeljauw Caprese
30 minuten
? voor 4 personen:
– 500 gram krieltjes in de schil
– 4 kabeljauwfilets (500 gram)
– 1,5 bol mozzarella
– 3 tomaten
– 1 eetlepel groene pesto
– 1 hand verse basilicum
Let’s do this:
– Oven verwarmen op 175 graden
– Was de krieltjes (niet schillen) en snijd ze doormidden
– Kook de krieltjes 8 minuten
– Bestrooi de kabeljauwfilets aan beide kanten met peper/zout en pesto en leg ze in een ovenschaal
– Snij de mozzarella en tomaten in plakjes en verdeel ze met de basilicum over de filets
– Schep de krieltjes rondom de vis en besprenkel ze royaal met olie/peper/zout
– Zet de schaal in de oven en bak ongeveer 20 à 25 minuten, totdat de vis gaar is.
Enjoy!!?
Sorry, the comment form is closed at this time.